Rocket League - De fem vildeste spillere

Bilboldens absolutte guder

Jeg har brugt en frygtelig masse tid på Rocket League. Hundredvis af timer siden spillet udkom i juli sidste år. Alligevel har jeg kun kunnet snige mig op på Gold II i det gamle rankingsystem og Rising Star i det nye, og derfra er der stadig meget langt til toppen. Rocket League er nemlig nemt at forstå, men utroligt svært at mestre, og det er en af grundene til, at det er så langtidsholdbart. Nogle af de allerbedste spillere i Rocket League er dog også vokset op med forgængeren fra 2008, Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars, og derfor var der allerede fra start folk, der tilsyneladende kunne ophæve tyngdekraften og lave de mest utrolige skud. Og de er bestemt ikke blevet dårligere siden. Men hvem er så de vildeste spillere i Rocket League lige nu? Her kommer Eurogamers personlige bud på en top 5.

#5 - Fyshokid (Team Rocket)

Ja, Fysho er måske ikke helt så god, som han var i gamle dage, men han er dansk, og vi sniger ham ind på listen med lidt rød-hvid goodwill og en klar forventning om, at han kan kæmpe sig tilbage til toppen, hvis livet og studiet tillader det. At dømme efter hans skyhøje placering i top 10 i Competitive Solo og 3v3 er han godt på vej.

#4 - Scrub Killa (Crown & Jewels)

Rocket Leagues egen vidunderdreng er uden tvivl det mest sindssyge talent i spillet med sine kun 12 år. Han spiller dog, som var han født med en controller i hånden og en naturlig forståelse af Rocket Leagues komplicerede fysik. Scrub Killas eneste problem lige nu er, at han, forståeligt nok, ikke altid fokuserer 100 % på det mest optimale spil og derfor laver unødige fejl og soloangreb, men man må jo sige, at han har tiden foran sig.

#3 - Paschy (Crown & Jewels)

Tysk effektivitet og en indædt overbevisning om, at sejren er nær præger Paschys aggressive spillestil. Han er berømt for sine sindssyge driblinger i luften, som man tydeligt ser i videoen herunder. Men ud over det har han en nærmest overnaturlig evne til at reflektere skud direkte på mål i afsindig hastighed.

#2 - Kuxir97 (Flipsid3 Tactics)

Ingen spiller er mere underholdende at se på end Kuxir, den gale og geniale italiener, som satte en ny standard for, hvor flabet man kunne være i luften. Kuxir kommer ofte fræsende ud af det rene ingenting og redder absurde skud eller sætter bolden lige i målet fra de mest usandsynlige positioner. Den ekstravagante spillestil er dog også Kuxirs akilleshæl, da det nogle gange bliver en smule for fancy, hvor mindre kunne have gjort det.

#1 - Kronovi (IBP Cosmic)

Meget kan man sige, men overordnet set er det meget svært at benægte, at Kronovi er den bedste allrounder i spillet. Manden er en uundværlig brik hos sit team, IBP Cosmic, tidligere kendt som Cosmic Aftershock fordi han både mestrer de offensive, defensive og teknisk krævende dele af spillet, og han er farlig i stort set alle positioner på banen. I spillets officielle rankings placerer han sig konsekvent i toppen, både i 1v1 og 3v3, og han er i skrivende stund #1 i solo queue 3v3, hvilket er en utrolig præstation i sig selv. Og så var der lige dengang han fik lammetæv af Skrub Killa i 1v1, men selv mesteren har jo udfordringer.

Dette var vores personlige bud på de fem vildeste spillere lige nu. Er du uenig i vores valg, så smid dine egne favoritter ned i kommentarfeltet.

Jump to comments (1)

About the author

Jonatan A. Allin

Jonatan A. Allin

Contributor

Jonatan er en langhåret pixelfetichist, som elsker fightingspil, indiespil, rollespil, bilspil, chiptunes, dødsmetal og mikrobryggerier. Han mener, at spilindustrien endelig er ved at blive voksen, men han kæmper en hård kamp for aldrig selv at blive det. Han har en achievement i engelsk og film- og medievidenskab fra KUA. Jonatan har lusket rundt på Eurogamer siden 2009

Relateret indhold

Trackmania Turbo får VR-opdatering

Søsygepiller anbefales, hvis du spiller Trackmania Turbo på PSVR, Vive eller Oculus Rift.

AnbefaletForza Horizon 3 - Anmeldelse

Pløj Australiens kyster tynde i drømmebilen.

Feature100 år med kampvogne - sådan ser fremtiden ud for World of Tanks og Wargaming

Svenske kampvogne, 100-årsjubilæum og en kig på fremtiden.

Rocket League går under vandet

Rocket League går Bioshock i bedene med en gratis undervandsbane.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading