Her er de mest lovende PlayStation VR spil

Man bliver jo helt spændt

Vi kunne med glæde annoncere, at PlayStation VR snart bliver smidt på gaden, og endda til en ordentlig pris (alt er selvfølgelig relativt). Det har tændt en lille glædesild blandt mange, og vi er selv lidt nysgerrige her på redaktionen.

Men hvilke spil udkommer rent faktisk, og hvilke af dem, ser lovende ud? Det er jo lidt af en jungle, og en lanceringssucces som PlayStation VR sigter efter, afhænger ganske simpelt af spiludbuddet, og hvilke titler der kan trække opmærksomheden til sig.

Videoen herunder viser en Top 10 over de mest spændende udgivelser, der bare venter på at blive spillet, så snart PlayStation VR er havnet på hylderne overalt. Vi har ganske vist ikke selv stået for videoen, men man må erkende, at det er gode valg der bliver vist frem. Men det behøver vi jo ikke at fortælle. Se bare selv:

Jump to comments (0)

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading