1

Sniper Elite serien er ikke til at spøge med. Der er slow-mo kills og stealth action i spandevis, og det hele foregår omkring 2. Verdenskrig. Forestil dig hvis Hitman, Metal Gear Solid og det første Call of Duty blev smeltet sammen til ét. Så har du Sniper Elite. Og så er der selvfølgelig de sindssyge x-ray kills - dem må man ej glemme.

Den fjerde udgivelse i serien er lige på trapperne, og i den anledning, så var vore engelske kolleger fra Eurogamer.net på besøg hos Rebellion Developments. Her var der en hands-off præsentation af spillet, hvor følgende video er produktet af:

Spillet byder på åbne levels, der besidder lineære karakteristikker, men giver spilleren mulighed for, at gå lidt offensivt til værks, eller måske tage en mere rolig approach. Udviklerne sig selv, at banen i videoen er den mindste af 4'erens baner, men samtidig er den tre gange større end banerne i forgængeren. Det er faktisk lidt imponerende.

Hvis du kan lide lidt anderledes stealth-spil, så er Sniper Elite helt sikkert en serie der er et kig værd. Hvad synes I derude; ser det spændende ud?

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.

Flere artikler af Mads Pedersen

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce