Der må være et eller andet specielt der driver alle de moddere til hele tiden at genskabe berømte spil med værktøjer, der aldrig var tiltænkt den opgave.

Og nu har modderen SuX Lolz formået at genskabe Mirror's Edges prolog i en Deathrun-bane til Call of Duty 4: Modern Warfare.

Nogle detaljer mangler selvfølgelig, men ellers har han klaret det utroligt godt. Det er desuden heller ikke helt færdigt endnu: Lolz planlægger nemlig at tilføje en række hemmeligheder, og han overvejer endda også at bringe det hele til Black Ops III, hvis modding-værktøj til det nogensinde skulle dukke op.

Her er hans bane, og nedenunder kan du se den originale til sammenligning.

Spil der omtales i artiklen

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.