Selvom Bethesda kun lige har detaljeret deres Fallout 4 DLC-plan, ser det ud til, at de allerede gør klar til at arbejde på næste kapitel i serien.

Ryan Alosio, stemmen bag Deacon i Fallout 4, har nemlig muligvis lige lækket informationer omkring Fallout 5: Navnligt dets eksistens.

2015/articles//a/1/8/1/6/8/6/3/eurogamer-9euffe.jpg

Præproduktion for Fallout 4 begyndte kort efter udgivelsen af Fallout 3, men det tog alligevel en god portion tid, før Fallout 4 udkom.

Alosio gik ikke i detaljer omkring hvad Bethesda lavede af præproduktion for Fallout 5, men det er nok sandsynligt, at de har dannet et hold der udtænker plot, gameplay, steder og hvad der ellers er brug for.

Uanset hvad, indtil Bethesda selv kommenter på sagen, må vi nok anse det her som et rygte.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.