CS:GO: Fransk storhold skiller sig af med veteran

EnVyUs får nyt talent på banen

Fransk Counter Strike har set til mange udskiftninger, og ikke mindst spillerne hos det nuværende EnVyUs og G2, har oplevet det på førstehåndsbasis. Nu er det så tid til, at den garvede opstilling får nyt blod ind.

EnVyUs udgav i går aftes en pressemeddelse, hvor holdet siger farvel til Fabien "kioShima" Fiey - en spiller der har været med til, at danne rygraden på et af verdens bedste CS:GO hold. Ifølge kioShima selv, så skyldes det en intern strid på holdet, der ikke mindst skyldes dårlig kommunikation på tværs af spillerne. En trist nyhed alt taget i betragtning, for man ser jo helst, at tingene bare fungerer.

Timothée "DEVIL" Démolon vil være spilleren, der skal overtage den ledige plads på EnVyUs. Et fransk stortalent, som beskrives som værende en stærk rifler, med gode entry-evner. Der er nok ikke mange der kan nikke genkendende til navnet, men DEVIL er allerede velkendt i fransk CS, hvor han indtil nu, har spillet for Team LDLC.White.

DEVIL vil allerede være at finde i opstillingen, når EnVyUs drager til MLG Columbus Major sidst på måneden, hvilket helt sikkert bliver spændende at følge med i. Vi ønsker kioShima alt det bedste fremover, og håber, at han finder sig til rette på et nyt hold i CS:GO.

Jump to comments (2)

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading