Her er ændringerne til Fallout 4's survival modus

Du kommer til at dø. Og dø. Og dø. 

1

Nu er der dukket mere information om Fallout 4's survival modus på reddit. Takket være en god omgang guldgraveri, har Reddit-brugeren ShaneD35 fundet de kommende ændringer til survival-mode i Fallout 4.

Og kort fortalt kommer opdateringerne til at betyde, at du kommer til at:

- Dø mere

- Dø hurtigere

- Dø på et væld af nye måder

Kort sagt bliver det hele langt sværere. Og mere nuanceret. Lyder det ikke dejligt?

Bethesda har efterfølgende bekræftet, at informationerne er sande, men har ikke kommenteret på hvornår, opdateringen træder i kraft.

Her er de konkrete ændringer:

1. Det er ikke længere muligt at quicksave. For at gemme, skal du finde en seng og sove mindst en time.

2. Kamp er mere dødbringende for alle. Du både uddeler og modtager mere skade. Du kan øge mængden af skade, du forårsager, med "Adrenalin". Mere om det senere.

3. Fast travel er ikke længere en mulighed. Nu foregår det hele til fods. Så væbn dig med tålmodighed.

4. Al ammunition kommer til at veje noget i dit inventory. Og tung ammunition kommer til at veje endnu mere.

5. Fjender vil ikke længere dukke op på dit kompas. Og distancen, hvorfra du kan se vigtige punkter, forkortes betydeligt.

6. Når du spiller survival, får du automatisk 'Adrenalin' perk'en, som lader dig forvolde ekstra skade. Den eneste måde, du kan udvikle denne perk, er ved at dræbe. Uanset om det er fjender eller uskyldige ofre. Jo mere trænet din adrenalin-perk er, jo mere ekstra skade forvodler du. MEN hvis du sover i mere end en time, vil din adrenalin-perk fortage sig.

7. Du bliver mere menneskelig. Med alle de behov og trælse behov, det medfører. Som eksempelvis at spise, drikke og få tilstrækkelig hvile. Går du for længe uden at opfylde dine behov, vil det have betydning for dit helbred, dine SPECIAL stats vil falde, og give dig øget fatigue. Derudover vil dit immunforsvar falde, og du vil være mere tilbøjelig til at fange sygdomme.

8. Fatigue indtroduceres. Det virker ligesom radiation, men tærrer på dine action points i modsætning til radiation, som tærrer på dine hit points.

9. Et nedsat immunforsvar tilsat et par tvivlsomme beslutninger kan hurtigt få dig dræbt. For nu er sygdom også en reel trussel. Så undgå at spise råt kød, drikke beskidt vand, at få bid fra ghouls og insekter, at bruge kemikalier, ja... Listen er lang.

10. Til at bekæmpe sygdom kan du nu få antibiotika. Det kan du producere på chem stations eller købe fra læger.

11. Din skønhedssøvn er vigtig. Og derfor er det ikke ligemeget hvilken seng, du sover i. En sovepose kan redde dit liv, når du er desperat, men vil aldrig kunne give dig en god nats søvn og de fordele, den medfører.

12. Tungt beskadigede legemsdele vil ikke længere hele af sig selv. De vil forblive cripplede til du healer dem med en stimpak.

13. Din ryg kan kun holde til så meget. Så hvis du overgår den vægt, du bør bære, reduceres din endurance og agility, og skader dine ben og dit helbred over tid.

14. Dine kompagnoner vil ikke længere hive sig selv op af sølet og komme tilbage i kampen. Hvis ikke du sørger for at heale dem, vender de hjem.

15. Nu er det slut med at vende tilbage til det samme sted og hente fed loot gang på gang. I hvert fald skal du væbne dig med tålmodighed. For loot og fjender respawner med betydeligt længere tidsmellemrum.

Der er mange ændringer under opsejling. Og de er kærkomne. Måske, survival rent faktisk bliver interessant efter opdateringen! Vi krydser fingre.

Jump to comments (1)

About the author

Sebastian Sørensen

Sebastian Sørensen

Contributor

Sebastian fik gaming ind med modermælken, begyndende med Prince of Persia og Hellcats Over the Pacific og på faderens Macintosh 9500. Som femårig purk fik han sin første PlayStation. Sonys konsol skulle sidenhen vise sig at blive en fast følgesvend. Han er primært optaget af kompetitive spil - bilspil, shooters og MOBA'er (primært HoN) er en del af den daglige kost. Indimellem kan en stærk RPG fungere som tilskud. Når han ikke har en controller i hånden, bruger han tiden på at knipse motiver med sit kamera samt glane surrealistiske film.

Relateret indhold

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Paul W.S Anderson skal lave Monster Hunter-filmen

Manden bag Resident Evil-filmene skal nu lave film baseret på Monster Hunter-serien.

Trailer viser alt du skal vide om Final Fantasy 15

Hvis du stadig er i tvivl om Final Fantasy er noget for dig.

Persona 5 er blevet forsinket

Denne gang drejer det sig om lidt over en måneds tid.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading