2015/articles//a/1/8/1/3/5/5/6/eurogamer-8yiuz4.jpg

Selvom der allerede er lavet nogle sjove mods til spillet, så har officielle modding tools været længe ventet til Fallout 4.

Heldigvis skal vi ikke vente til længere end april, før vi kan begynde at se de helt voldsomme mods begynde at tage form. Helt præcist hvornår i april vides ikke, men at modding tools kommer sætter savlproduktionen igang.

Målet er at få modding tools ud mellem de to første DLC-pakker, siger Bethesda. Der er endda allerede folk der betatester løs, så PC-versionen får den bedste oplevelse ud af det, som muligt.

Små bonusnødder: Survival Mode bliver virkelig "surival". Man kan kun gemme spillet når man sover; der er ingen fast-travel, og alle mulige former for sygdomme truer. Derudover får kampsystemet også en ændring, som sikkert sikre, at man ikke render rundt som en svamp og suger skade til sig.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.