Det klassiske Doom vil altid have en speciel plads i vores hjerter. Doom 3 tog tingene i nye retninger, men ramte ikke helt følelsen af "Doom".

Forhåbentlig er det noget Doom 4 vil ændre på, og skulle man frygte en kort singleplayer-oplevelse, er id Software klar til at dulme ens nerver. De siger nemlig, at de singleplayer-delen varer omkring 13 timer, hvilket er en fin længde for et FPS-spil i disse dage.

Selvfølgelig vil der altid være den ene person, der med tæerne på tastaturet og bind for øjnene kan blæse sig gennem horder af dæmoner på ingen tid. Men for almindelige mennesker, der også nyder at udforske ethvert hjørne i en bane, er det gode nyheder.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.