The Sims 4: Nye Venner - Anmeldelse

Livet er bedre i selskab med venner

Der er godt nyt for The Sims-fans. I december måned sidste år, udkom The Sims 4: Nye Venner udvidelsespakken, som låser op for nye genstande, og sociale muligheder til dine simmere. Og det er endda med fest og farver i højsædet.

Scenen er sat i et charmerende landskab, og vi bliver præsenteret til et nyt europæisk-inspireret nabolag, Windenburg, hvor simmere kan komme og leve det søde liv, som vi alle går og drømmer om. Windenburgs gader er fyldt med små caféer, poetiske hjørner, og ikke mindst ældgamle ruiner, som sætter sit specielle præg på det lille nabolag.

sims4_nyevenner_windenburg
Windenburg, et nabolag fuld af charme.

Men Windenburg byder på meget mere end små caféer og gamle ruiner. For, hvad skal man dog med alle de fine steder, hvis man ikke har nogle at besøge dem med? Med The Sims 4: Nye Venner er idéen at dine simmere skal få nye venskaber, sjovt nok som titlen selv angiver, og de skal altså ikke længere opleve livet helt på egen hånd.

For at gøre oplevelsen fuldend, introducerer udvidelsespakken også nye færdigheder, som man kan kaste sig ud i. Man kan eksempelvis afprøve sit talent som en ægte DJ til store fester, men formår din simmer ikke rigtig at holde festen i gang, kan man altid flygte ned på dansegulvet og vise sine seje dansetricks frem for sine venner. Og, for at det ikke skal være løgn, har EA sørget for at putte genstande ind i spillet, så dine festglade simmere kan holde fest, hvor som helst og når som helst på dagen, de ønsker.

sims4_nyevenner_venner2

Udvidelsespakken introducerer også for første gang klubber, hvor det vil være muligt både at oprette og deltage, samt kontrollere sine helt egne personlige klubber i spillet. I klubberne kan man sætte adgangskrav for, hvilke simmere der kan blive medlemmer, og overholder dine simmere ikke klubbens regler, kan man altid vælge at smide dem ud. Man kan altså helt selv bestemme, hvilke farver klubbens medlemmer skal gå klædt i, og hvordan de skal opføre sig i klubbens selskab. Man kan også købe opgraderinger til sin klub, give dem deres helt eget private mødested, designe deres officielle banner, og meget, meget mere. Alt sammen skabt for, at gøre livet bedre i selskab med venner.

Men selv med de pæne ord på vejen, så er der alligevel små tegn på, at det er første gang EA forsøger sig på et nabolag med europæisk arkitektur. Selvfølgelig skal de have et skulderklap for forsøget, men Windenburg virker en smule fattig på omgivelserne, og kigger man rigtigt godt efter, så kan miljøet sagtens ligne nogle malede teaterkulisser. Heldigvis spiller det ikke en stor rolle, da nabolaget fungerer fint, og er faktisk lidt hyggelig at begive sig rundt i.

The Sims 4: Nye Venner er en sikker anbefaling til enhver The Sims-fan. Udvidelsespakken formår ikke bare at give grundspillet nyt liv, men skaber også en lang række spændende muligheder, som helt sikkert er værd at bruge tid på.

Så, på med danseskoene og det gode humør, for det søde liv starter lige her i lille Windenburg.

The Sims 4: Nye Venner blev anmeldt på PC og er ude nu.

Læs om vores karaktersystem

Jump to comments (0)

About the author

Sheila Stormfeldt

Sheila Stormfeldt

Staff writer

Sheila er en vaskeægte fan-girl, især når snakken falder på The Sims, hvor hun ynder at bygge for derefter at dræbe både venner og bekendte. Er ved lejlighed set iført Mario-kasket og moustache, hvilket har givet hende det yndefulde øgenavn Mariohat Stormpants. Største spilbedrift var da hun romancede samtlige NPC'er i Dragon Age i én og samme gennemspilning. Har været hos Eurogamer.dk siden 2013.

Relateret indhold

Football Manager 2017 - Anmeldelse

Gentagelsens ulidelige lethed.

Grand Kingdom - Anmeldelse

Opfindsom nytænkning af det japanske strategi-rollespil

AnbefaletSteamWorld Heist anmeldelse

Robotter og cowboys smelter sammen i strategispillet Steamworld Heist, som vi varmt anbefaler.

EssentieltUncharted 4 - Anmeldelse

Nu går den vildeste skattejagt

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading