2015/articles//a/1/8/0/5/0/7/5/eurogamer-wkroxq.jpg

Det handler om at have tålmodighed, når det kommer til League of Legends nye helt, Jhin. Han bliver kaldt den langsomme skarpskytte, men noget siger mig, at han stadig er lidt af en dræbersnegl.

Han angriber i sæt af fire ret svage skud: Critical hits giver ikke så meget skade som normalt, og angrebshastigheden er heller ikke som normalt. Til gengæld får han damage boosts fra genstande der giver speed og crit, og det fjerde skud er altid critical og giver ekstra skade baseret på modstanderens manglende liv.

Dertil kommer, at hans ultimative angreb, Curtain Call, lidt er som hans standardangreb på steroider: Det afslører folk i en kæmpe omkreds, og uddeler håndmadder i form af fire kæmpeskud der slutter af med et critical hit.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.

Flere artikler af Bille Vincent Brynjolfsson