1

Er du til RPG'er? Så har du med største sandsynlighed stiftet bekendtskab med The Withcer 3: Wild Hunt i 2015. Og har du ikke allerede det, har du noget at se frem til!

Hvis du ikke kender til serien, lad mig da give en kort introduktion. Du spiller karakteren som Geralt. En såkaldt witcher. Eller på godt dansk en monsterjæger. Dedikeret til at dræbe drager, spøgelser, trolde, banditter og andre ubehageligheder.

Men denne gang er du ikke på jagt efter noget specifikt monster. Du forsøger i stedet at opspore den kvindelige witcher, Ciri. Men dermed ikke sagt, at der er lagt op til nogen kærlighedsfortælling, (selvom historien byder på intet mindre end 9 sexscener...) for der kommer rigeligt med ubehagelige gespenster i vejen for dig undervejs.

Historien udspiller sig i en stor, smuk, åben og interaktiv verden. Det er et af de punkter, som CD Projekt Red virkelig har forbedret siden anden installation i serien. For hvor Witcher 2: Assassins of Kings var langt mere lineært og begrænset, er The Withcer 3: Wild Hunt mere åbent og interaktivt. Næsten til et punkt, hvor det er en sammenligning med Skyrim værdigt.

Spillet er dog ikke perfekt. For der er nogle irriterende interface-mæssige konstruktioner. Og styringen kan godt drille lidt. Men det er bagateller i forhold til den fornemmelse, man får af The Witcher 3: Wild Hunt som helhed.

Alt i alt er The Witcher 3: Wild Hunt et bundsolidt RPG spil. Verden er stor, smuk og åben. Historien er dragende. Og oplevelsen er actionpacked i ordets bedste forstand.

About the author

Sebastian Sørensen

Sebastian Sørensen

Contributor

Sebastian fik gaming ind med modermælken, begyndende med Prince of Persia og Hellcats Over the Pacific og på faderens Macintosh 9500. Som femårig purk fik han sin første PlayStation. Sonys konsol skulle sidenhen vise sig at blive en fast følgesvend. Han er primært optaget af kompetitive spil - bilspil, shooters og MOBA'er (primært HoN) er en del af den daglige kost. Indimellem kan en stærk RPG fungere som tilskud. Når han ikke har en controller i hånden, bruger han tiden på at knipse motiver med sit kamera samt glane surrealistiske film.

Flere artikler af Sebastian Sørensen

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce