Årets Spil 2015: League of Legends (pre-season 6)

Spillet der bliver ved med at give

1
League of Legends er et glimrende eksempel på, hvordan vedligeholdte spil kan forblive gode over mange år.

Så det er jo altid lidt skørt, at de spil, som bliver spillet over flere år, forsvinder under radaren, når man omtaler de spil, som har været mest relevante i et givent år. Specielt også når det er det mest spillede onlinespil i 2015. League of Legends kører stadig stærkt, og jeg har valgt at hive preseason-ændringerne i gameplayet frem som et af årets spil.

Selvom det for nogen vil fremstår som om, at grundspillet stadig er det samme som det gamle Warcraft 3-mod, så kan man slet ikke sige det samme for de nu 67 millioner spillere, som spiller LoL hver måned.

Det er ikke første gang, at man har set et skift i meta-spillet omkring, hvilke champions der er populære, og hvilke lanes der er vigtigst, men den drejning, som Riot har taget med deres nye Mastery-system og items, har vendt spillet tilbage til at være hurtigt og lidt mere individuelt skillbaseret. Mastery-systemet er forenklet, så det kan justeres inden hver eneste kamp efter om man vil spille defensivt eller offensivt, og det er en klar forbedring af de meget statiske masteries, som man havde inden opdateringen. Dog kæmper Riot lidt med at få balanceret de forskellige masteries, men hvis man går for store ændringer, så vil der dog altid være en masse balancerings tid.

Inden i råber vagt i gevær for, hvor store ændringer det vil skabe for kompetitivt LoL, så skal vi huske, at over 90% af de 67 millioner ikke spiller kompetitivt. Så hatten af for at Riot igen kan gøre spillet friskt og sjovt, specielt med udsigten til deres nye dynamiske ranked system, som gør at man nu kan spille solo-queue sammen med fire af sine venner. Det fortjener lidt opmærksomhed som et af årets spil.

Jump to comments (2)

About the author

Mads Ordrup Frost

Mads Ordrup Frost

Contributor

Mads begav sig for 10 år siden ud på den evige jagt efter det MMORPG, som kunne fylde det tomme rum i hans hjerte efter Dark Age of Camelot. Han leder stadig, men i mellemtiden er han blevet besat af League of Legends og er lettere aktivistisk omkring spils muligheder for at gøre os til overmennesker. Hans nuværende uddannelse på ITU giver ham rig mulighed for at blive i den tro, hvor han til daglig studerer spilkultur, design og internetsociologi. Har været hos Eurogamer siden 2015.

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading