Russer sagsøger Bethesda over Fallout-afhængighed

De skøre russere

iug

Alle kender vel følelsen af at blive bidt af et spil, og slet ikke kunne give slip på det uden at få fråder om munden.

Eller, i hvert fald er det nok sådan en russer har haft det, siden han nu har sagsøgt Bethesda over Fallout-afhængighed. Faktisk er det ikke kun Bethesda han sagsøger, men også lokaliseringsfirmaet Softklab, fordi de ikke advarede ham om, at det ville være farligt for hans helbred at spille.

Manden påstår at hans liv faldt fra hinanden, efter han installerede spillet og ikke kunne stoppe sig selv igen i hele tre uger. Han mistede sit job fordi han pjekkede for at spille Fallout 4; han holdt op med at ses med venner og forsømte sin kone, så hun til sidst forlod ham. Hans helbred gik også nedad siden han hverken spiste eller sov.

Som kompensation forlanger han hvad der svarer til $7.000, så det er ikke mere end et greb i lommen for Bethesda. Jeg har dog svært ved at se russeren vinde sin sag, for det lyder helt grotesk at det skulle have stået på i tre uger.

Jump to comments (2)

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.

Relateret indhold

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Paul W.S Anderson skal lave Monster Hunter-filmen

Manden bag Resident Evil-filmene skal nu lave film baseret på Monster Hunter-serien.

Trailer viser alt du skal vide om Final Fantasy 15

Hvis du stadig er i tvivl om Final Fantasy er noget for dig.

Persona 5 er blevet forsinket

Denne gang drejer det sig om lidt over en måneds tid.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading