En Portal-tematiseret udvidelsespakke er på vej til Rocket League.

Fra og med i morgen, den 1. december, kan du fræse rundt med Aperture Science-tematiseret merchandise, herunder antenner og stickers. Der vil selvfølgelig også være en kage-hat til din bil, hvis det skulle friste.

Som altid unlocker du de Portal-tematiserede items ved almindeligt spil. Du skal ikke engang betale ekstra.

Valve er kendt for at låne deres franchises ud til andre spilfirmaer. Chell gæstede for nylig LEGO, ligesom de fire survivors fra Left 4 Dead er set i Zombie Army Trilogy.

1
2

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.