2013/articles//a/1/7/9/6/6/7/0/eurogamer-xlc6hj.jpg

En af de store ting der kommer til League of Legends i 2016, er det nye "kiste og nøgle"-system.

Helt enkelt går det ud på, at man efter hver kamp får tildelt nøgler eller nøglefragmenter, som man bruger til at låse kister op med. Disse kister indeholder så nye skins og champions, som så kan være tidsbegrænsede eller permanente.

Det er selvfølgelig kun gældende, så længe du er en artig spiller, og ikke en bølle. Er du nemlig en bølle ifølge spillets retningslinjer, så kan du godt vinke farvel til loot.

"Vi vil gerne have at systemet bliver en belønning," sagde Riots Jeffrey Lin. "Det er en ny gulerod for at spille med venner, og for at være en positiv person medens man spiller."

"Vi har aldrig før haft mulighed for at give skins gratis ud til folk i League of Legends, så det her er vores måde at sige, 'Hey, hvis du er en positiv spiller, så har du her en chance for at blive belønnet med noget, bare ved at spille spillet og være sej.'"

Det her er første gang at Riot udelukker bøller fra et helt system i spillet, hvor der indtil videre oftest blot bliver lukket for muligheden for stemmekommunikation og ranked play.

Riot har efterhånden gjort en del ting for at minimere antallet af bøller i spillet, men jeg tror denne metode her vil være den mest effektive.

Du kan desuden læse hvad der ellers kommer til League of Legends i 2016 på dette link.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.

Flere artikler af Bille Vincent Brynjolfsson