Hearthstone's nye eventyr, League of explorers har nu slået dørene op for dens anden fløj, og vi er selvfølgelig på pletten. Denne gang dykker vi ned i Uldaman, et sted fra de tidlige World of Warcraft dage, som støvet, dunkelt og fyldt med fortidens skatte og rigdomme. Med hat på hovedet, og pisk i hånd drager Emil nu afsted for at udforske hvilke farer der lurer i de forladte ruiner, og hvilke kort der gemmer sig i de gamle krukker og kister.

Se med i videoen nedenfor:

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.