Det tredje eventyr til Blizzards online-kortspil, Hearthstone, er landet få uger efter det blev annonceret til Blizzcon 2015. Denne gang står det i den grad i eventyrets tegn, når spillere indtager rollen som skattejægere, og må i bedste Indiana Jones-stil kæmpe sig igennem diverse ruiner og skattekamre, som er kendt fra Warcraft-universet.

Traditionen tro kigger vi nærmere på de nye modstandere, de i alt 45 nye kort og meget mere fra denne fire-fløjs udvidelse til Hearthstone. Se med i videoen nedenfor hvor Emil fatter pisken og tager kampen op mod de nye faretruende fjender.

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.