Har du spillet Fallout 4, eller taget et kig på vores anmeldelse af selv samme, er du uden tvivl bekendt med spillets basebygningselement.

I Fallout 4 står det dig frit at bygge og udvide forskellige baser, som du støder på under din færd i ødemarken, og det er faktisk en relativt kompliceret affære. De fleste af os har svært nok ved at finde ud af, hvordan man planter afgrøder eller får ført strøm til sine lamper, mens for andre er basebygningen blevet en sport.

I hænderne på de rette mennesker kan man nemlig bygge de vildeste baser. På NeoGAF har de en tråd dedikeret til emnet, og den er helt sikkert et kig værd. Vi har fundet vores yndlingsindslag frem, som du kan se nedenfor.

Hvordan går det med basebygningen i Fallout 4 hos jer?

1
2
3
4
5

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.