Vi har allerede været vidner til mange sjove Fallout 4-bugs, men denne af en hovedløs spiller er nu alligevel den bedste, vi endnu er stødt på.

YouTuber postbroadcast var godt i gang med at nedkæmpe en af de berygtede Deathclaws, da han pludselig får revet hovedet af. Nåja, sådan kan det jo gå, når man har med en Deathclaw at gøre, men til sin store overraskelse døde han ikke halshugningen.

Nej, postbroadcasts figur levede videre uden hoved, og sært nok anerkendte spillet, at han intet hoved havde. Perception, der dikterer, hvor årvågen du er i henhold til dine omgivelser, dalede i hvert fald til 0. Fjender kunne ej heller længere lave hovedskud på ham.

Helt bizart bliver det i snakkesekvenser, men det og meget mere kan du se nedenfor. Postbroadcast fangede nemlig det hele på video.

Hvilken er din yndlings Fallout 4-bug indtil videre?

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.