yby

Fallout 4 har unægteligt været en længe-ventet titel, og ventetiden blev endelig forbi i dag.

Ikke færre end 290.000 mennesker sad og spillede Fallout 4 samtidigt, og Fallout 4 slår dermed Skyrim, der i sin tid formåede at samle omkring 280.000 samtidige spillere ifølge Steam.

Dette bringer Fallout 4 tæt på rekorden sat af Grand Theft Auto V's 300.000 spillere ifølge Steam, der dog ifølge det uafhængige Steam Charts har haft en rekord på 360.000 spillere.

En imponerende bedrift, og slet ikke noget at være ked af. Selvfølgelig gælder denne rekord kun for spil der ikke er udviklet af Valve, for de to absolut mest populære spil er Counter-Strike: Global Offensive og Dota 2. Disse har nemlig formået at få henholdsvis 820.000 og 1,26 millioner samtidige spiller.

Vi har også selv været begejstrede for Fallout 4, og du kan læse vores anmeldelse her, selvom du garanteret allerede har stukket næsen forbi. Der er derfor ikke noget at sige til, at andre folk har siddet rastløse indtil de kunne sætte gang i spillet.

Det er trods alt en dejligt spil, der dog er ramt af Bethesdas sædvanlige faldgrupper: Bugs og en historie der ikke ligefrem vinder nogle priser. Heldigvis vil der i fremtiden være en masse mods der kan forbedre oplevelsen til det sublime.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.