Der har været mange diskussioner om Fallout 4's grafik forud for spillets lancering i dag. Flere mener, at det ikke rigtig bærer mærke at et spil fra den nuværende konsolgeneration, men snarere burde høre til på de gamle platforme, PlayStation 3 og Xbox 360.

Det er måske sat på spidsen, men er der noget om snakken, at Fallout 4 halter bagud på det grafiske? Noget The Witcher 3 er det i hvert fald ikke, men behøver det være det?

I nedenstående video undersøger vores britiske kolleger netop den grafiske tilstand af Fallout 4 og sammenholder det med forgængeren, Fallout 3.

Hvad synes I, er Fallout 4 next-gen?

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.