Selvom Fallout 4 officielt først udkommer i morgen, er det store Fallout-dag i dag.

Ja, internettet nærmest strømmer over med forskellige Fallout-indslag, og det er en fornøjelse som fan at se.

En af de særligt gode indslag kommer fra DeviantArt-tegner Petarsaur, der har tegnet Disneys berømte prinsesser, som befandt de sig i Fallout-universet. Her er de noget mere hårdføre, end vi er vant til at se dem.

Du kan se et par af billederne herunder. Resten finder du på Petrosaurs DeviantArt-profil.

I tvivl om du skal hoppe med på Fallout 4-vognen. Læs vores dugfriske anmeldelse af en af årets største og mest ventede rollespil.

1
2
3

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.