je
De kan åbenbart stadig ikke gennemsigtige vinduer

Lige for tiden er der lækkede PlayStation 4 gameplay-videoer af Fallout 4 der florerer rundt på internettet.

Nu er der også kommet screenshots af Fallout 4, men denne gang af PC-versionen på højeste grafiske indstilling. Der er i alt 13 billeder som kan ses inde på NeoGAF, og RoboPlato, der uploadede billederne, sagde at de blev taget på en computer med en Intel Core i7-processor og et GTX 970 grafikkort.

Det ser ud til at billederne er taget fra spillets tidlige områder, og et af dem viser en ødelagt version af Concord, der er byen ens karakter er vokset op i før atomeksplosionen, som man så i tidligere trailers.

Der er også billede af Dogmeat, der er ens trofaste (og udødelige) ledsager gennem spillet, samt nogle Feral Ghouls.

Der har også været lækkede screenshots af PlayStation 4-versionen, som sidenhen er blevet fjernet. Bethesdas eneste kommentar til de lækkede ting er, at de ikke har planer om officielt at kommentere på noget lækket Fallout 4-indhold mellem nu og lanceringen, der sker den 10. november.

Hvis du vil vide om du kan køre spillet på sit højeste får du et gensyn med de anbefalede systemkrav her:

  • Windows 7/8/10 (64-bit OS)
  • Intel Core i7 4790 3.6 GHz/AMD FX-9590 4.7 GHz eller tilsvarende
  • 8 GB RAM
  • 30 GB HDD-plads
  • NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 290X 4GB eller tilsvarende
gaeg

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.