Rid på skeletdinosaurer i ARK: Survival Evolved

Kan du besejre en ildspydende dronte?

2013/articles//a/1/7/9/0/8/6/9/eurogamer-jq99op.jpg

Halloween er snart over os, og flere og flere spil begynder at få en dedikeret Halloween-opdatering. ARK: Survival Evolved har selvfølgelig heller ikke misset chancen for at sprede uhygge, og de gør det godt.

Spillet er blevet proppet med græskar, flagermus, kæmpeedderkopper, zombie-dronter, en ildspydende DodoRex, skeletdinosaurer og mere. Hvis det ikke lokker, så ved jeg ikke hvad gør.

Når nu udviklerne har lagt så meget i deres Halloween-opdagering, så er jeg spændt på at se hvad de laver med julen, hvis de altså laver noget. Men mon ikke der kommer dinosaurer med nissehatte.

Halloween-opdateringen varer en uge, og medens den løber er dagene kortere og nætterne længere inde i spillet, så der er ikke meget tid til hvil mellem uhyggen. Det her er hvad de selv har at sige om opdateringen:

"Den næste uges tid vil ARK gennemgå en uhyggelig sæsonforandring, hvor luften bliver koldere, dagene kortere og nætterne længere, og en blodmåne skinner klart medens flagermus og andre uhyggelige kryb dukker op på overfladen."

"Overlevere bør være forsigtige når de udforsker øen, da den mytologiske DodoRex tramper rundt omkring med en hær af blodtørstige zombie-dronter, og en bred vifte af re-animerede Skelesaurer vandrer på landjorden."

Derudover udlover de også en $100 Steam Wallet præmie til den første person, der formår at dræbe en DodoRex på en officiel PvP-server, med dertilhørende videobevis.

Jump to comments (0)

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.

Relateret indhold

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Ny trailer til Hideo Kojima's Death Stranding

Mads Mikkelsen, Norman Reedus og Guillermo Del Toro er alle med på listen over celebrities.

Kommer biler til No Man's Sky?

Snart kan man måske ræse rundt på fremmed planeter.

Hitman får offline-opdatering

Nu kan du nyde dine lejemord, når du er offline.

Hello Games bryder tavsheden

Endelig nyt om No Man's Sky efter længere tids radiotavshed.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading