Hvordan ville Fallout 4 se ud, hvis det var en spillefilm?

Måske som nedenfor, den seneste i rækken af Fallout 4-trailere, der er filmet med rigtige mennesker og omgivelser (tilsat en computereffekt hist og her, host).

Traileren skildrer Fallout-universet fra før, atombomberne falder til efter katastrofens indtræffen. Dernæst ser vi, hvordan en vault-boer forlader sit hjem og begiver sig ud i ødemarken vel vidende, hvor farligt det er.

Det hele leder selvfølgelig op til, at Fallout 4 udkommer den 10. november. Det er lige om lidt!

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.