ega

Så skete det langt om længe: En af Destiny-spillernes største mareridt (rationel eller ej) blev til virkelighed. Fra den 13. oktober introduceres der en in-game pengebutik til Destiny.

Før spillets seneste udvidelse The Taken King blev udgivet, blev en yndlings-NPC, Tess Everis, blandt fans fjernet fra The Tower. Hun vender nu tilbage med pengebutikken de kalder for Eververse Trading Company, hvor man til at starte med kan købe 18 nye emotes.

'Lige som trioen af emotes tilbudt med The Taken King Collector's Edition, så vil disse emotes være fuldstændig valgfri, og ikke påvirke spillets gang på nogen måde,' siger Bungie.

Sammen med pengebutikken kommer der også en ny valuta til spillet kaldet Silver, som man kan købe for virkelighedens penge gennem PlayStation Store eller Xbox Games Store.

Hvilke emotes der er tale om, er ikke til at vide før lanceringen finder sted, men nogle af dem er med sikkerhed nye dance moves. Uanset hvad skal man ikke være bekymret for, at man på noget tidsspunkt skulle være nødsaget til at handle hos Tess:

'Hvis du ikke er interesseret i hvad Tess har at tilbyde, vil du aldrig nogensinde være tvunget til at hive ting ned fra hendes hylder,' tilføjer Bungie.

'Du vil stadig modtage opdateringer til spillet, og du kommer ikke til at tabe et Crucible-møde eller fejle på et Raid, bare fordi du ikke har de rigtige Eververse Trading Company-emotes på dig.'

Sådan som Bungie får tingene til at lyde, har de planer om at indføre andet end bare emotes til Eververse Trading Company. Det giver dog også ret god mening, at de senere ender med at smide andre kosmetiske genstande i butikken, som langt de fleste andre MMO'er også har.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.