Destinys seneste og sværeste raid, King's Fall, er på det nærmeste blevet molestreret af en gruppe dygtige spillere, der har formået at gennemføre det uden at dø en eneste gang.

Spillerne, der stod for den imponerende bedrift, kommer fra klanen Respect the Physics, og de optog hele forløbet i en timelang video (nedenfor).

Videoen er en imponerende demonstration i samarbejde, da King's Fall kræver, at alle spillere udfylder deres rolle til punkt og prikke, herunder når man skal splitte op og kæmpe på egen hånd. Det leder lidt tankerne hen på de gamle World of WarCraft Raid-dage.

Du kan se hele den imponerende bedrift i videoen nedenfor. Destiny er i øvrigt blevet anbefalelsesværdigt efter The Taken King-udvidelsen. Mere herom i vores anmeldelse.

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.