De spillere, der forventer at smide Call of Duty: Black Ops 3 i deres Xbox 360 eller PS3, må se langt efter en singleplayer-kampagne. Man må derfor blot "nøjes" med seriens kendte multiplayerdel - og zombies.

Udviklerne hos Treyarch har nemlig udtalt, at den ambitiøse kampagne - der efter planen kan spilles alene, eller som co-op med op til 4 spillere sammen - ikke er en del af pakken på spillekonsollerne fra sidste generation.

1

Beslutningen har rørt på vandene rundt omkring, og Treyarch har begrundet sin beslutning i et indlæg på deres officielle blog.

Det korte og det lange er, at Treyarch ikke føler, at deres kampagne vil kunne gengives optimalt på Xbox 360 eller PS3, hvilket skyldes hardwaremæssige begrænsinger på de to platforme. En uheldig trend, der efterhånden også kryber sig op i andre nyudgivelser.

Til gengæld, så ser det ud til, at firmaet vil tilbyde prisnedslag til de, der køber Xbox 360 eller PS3 versionen. Dertil, så vil Treyarch ligeledes tilbyde en gratis kopi af det originale Black Ops, som endnu et plaster på såret.

Tiden må vise, hvordan beslutningen vil påvirke spillet, men det er nok en sandhed vi efterhånden må sluge; hardwarebegrænsinger vil så småt udfase de to ikoniske konsoller fra fortiden, og inden længe, så vil de større titler udelukkende udkomme på den nuværende generation med PS4, Xbox One og PC der fører an.

En uundgåelig sandhed ganske vist, men muligvis lidt uventet for de mange, der havde forventet den fulde oplevelser på deres aldrende - men stadig funktionelle - spillekonsoller.

Hvad synes I, kære læsere, om beslutningen?

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.