FIFA 16: Mønt-snydere får det røde kort

EA lægger den hårde linje i år

Det har længe været kendt, at EA ville have skovlen under ulovlige mønt-sælgere (og købere), og linjen bliver trukket hårdt op i årets udgave af FIFA.

"Price Ranges" blev introduceret sent i levetiden på FIFA 15, og modtog en del kritik fra mange parter, hvilket nok var lidt ubegrundet. Tiltaget har betydet meget for FIFA Ultimate Team, hvilket bl.a har medført fair priser og mindre inflation.

I år har firmaet dog valgt, at der skal strammes endnu mere op, på problemet. De, der køber eller sælger mønter, får nu færre advarsler, og flere muligheder for direkte rødt kort - altså en permanent banlysning af din online konto. Nogle overtrædelser medfører straf for FIFA, mens andre kan påvirke hele dit online-katalog af EA-producerede spil.

Det betyder simpelthen, at hvis du udøver det såkaldte "coin-farming" (indsamling af mønter til videre distribution, red.) eller engagerer i køb og salg af EA konti, så får din konto slettet al adgang til online-funktioner i EA spil. Av av av.

Store YouTube-personligheder må derfor se sig om efter nye sponsorerer, hvis de altså stadig reklamerer for mønt-sælgere. Det har været et af EA's største hovedpiner, og det er lidt ærgerligt, at der er så lidt respekt fra mange af disse YouTube "stjerner", når det kommer til stykket. Dog skal det siges, at ikke alle er sponsoreret af disse lyssky sites.

Stor applaus til EA, hvis de kan håndhæve reglerne, og uddele de resulterende straffe. Det vil gøre markedet bedre for alle, og gøre spil-oplevelsen mere givende. Vi kan derimod rette diskussionen mod pakkernes indhold, men det er vist en helt anden diskussion.

Herunder kan du se, hvad der giver direkte rødt, og hvad du "bare" får det gule kort for.

1
Det handler om, at holde sig på måtten i år

Jump to comments (0)

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.

Relateret indhold

Prøv Fifa 17 på Xbox One og PS4 gratis

Den her weekend sparker EA fodbolden gratis videre til alle konsol spillere.

Football Manager 2017 - Anmeldelse

Gentagelsens ulidelige lethed.

Skyrim, Doom og Fallout som pinballborde

Bethesdas store spil bliver til pinballborde i december.

Eurogamer Danmarks nye podcast - Episode 2

Vi snakker Destiny, Dragon Quest VII, PlayStation og fodbold.

AnbefaletFIFA 17 - Anmeldelse

Med nytænkning og solidt gameplay går FIFA målrettet efter fodboldtronen i år

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading