2013/articles//a/1/7/7/4/3/5/7/eurogamer-g59r8b.jpg
At man skal finde Fallout 4-gameplay på PornHub, af alle steder, er da dagens mest besynderlige nyhed.

Når man filmer en video i al hemmelighed, som man egentlig ikke har lov til, hvor skal man så uploade det?

Svaret er åbenbart en ... pornoside.

Bethesda bekæmper i øjeblikket folk, der ønsker at sprede optagelser af Fallout 4 online, og det har åbentbart ført til, at en optagelse er dukket op på Pornhub under den skøre titel:

"Hidden Camera Shows Audience Teased by Big Butt Man in Tights Live".

Nå ja, og selvfølgelig er videoen også tagget som 'Big Ass', 'PoV' og 'Homemade'. Kreativt ...

Optagelsen, hvis kvalitet ikke er noget at blive ophidset over, blev optaget mod Bethesdas ønsker under en bag-lukkede-døre forestilling til Gamescom. Ligesom med cam-versioner af de nyeste film, er der også andre folk, der skærmer for udsynet hist og pist, men man kan i hvert fald se lidt.

Den 7-minutter lange video bliver lige nu trukket fra diverse sider rundt omkring på internettet, herunder fra YouTube, efter at Bethesda har taget krigsmalingen på. Af uforklarlige årsager har Pornhub ikke trukket sin version ned.

Der advares dog lige om, at nogle sider der lokker med løfter om Fallout 4 gameplay i stedet kvitterer med virus og spyware, så hvorfor ikke bare vente til november, hvor spillet officielt udkommer?

Uanset hvad kommer der sikkert til at blive uploadet flere gameplayvideoer med tiden fra Bethesda selv.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.