Træd ind i Tidsmaskinen, din personlige portal til spilhistoriens arkiver. Her tager Eurogamers skribenter Jonatan Allin og Mark Elsberg dig med på en rejse tilbage i tiden for at se på seriers begyndelser, tidligere udgivelser fra en bestemt udgiver eller måske bare spøjse spil fra dengang, hvor man klistrede pixels sammen med limstift og indspillede al musikken på hjemmelavede instrumenter. Med andre ord: spæde begyndelser.

Det handler om, hvor det hele startede, og hvor det hele er på vej hen. Det handler om, hvor langt, vi er kommet, og om vi har glemt noget på vejen. Det handler om ambitioner kontra virkelighed, tekniske begrænsninger, designvalg og vidtrækkende konsekvenser. Og det handler om at undersøge, om spillene fra dengang stadig holder.

Skrækklassikeren Alien Vs. Predator blev kendt for sit tredelte gameplay, hvor man kunne spille som både Alien, Marine og Predator. Det var elsket af mange, ikke mindst for sin multiplayer. Vi kigger på, om det stadig er en klassiker, eller tidens tand har været for hård ved det.

Gik du glip af den sidste episode af Tidsmaskinen, der rejste tilbage til år 1993 og kiggede på Cannon Fodder, kan den ses lige her. Alle vores episoder finder du via dette link.

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Flere artikler af Mark Elsberg

Kommentarer (3)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce