Ny World of Warcraft-expansion på vej

Blizzard løfter sløret for den syvende udvidelse

I aftes til Gamescom 2015 løftede Blizzard sløret for den nyeste og syvende udvidelse til deres MMORPG-gigant World of Warcraft. Udvidelsen hedder World of Warcraft: Legion og fungerer som en historiefortsættelse til Warlords Of Draenor.

Af overskrifter kan nævnes, at den nye udvidelse hæver grænsen for det maksimale level til 110 og bringer både nyt kontinent, Demon Hunter-klasse og specialvåben med sig.

Historisk Sammenhæng

The Broken Isles, som nogle måske genkender fra Warcraft 3, lægger hus til Legion. Disse øer var tidligere befolket af Night Elves, men er nu et hav af død og ødelæggelse.

I denne ø-gruppe ligger det famøse Tomb of Sargeras, hvor Gul'dan, en af de helt store kanoner i Warlords of Draenor, formår at støve en velkendt, blind, dæmon-jager frem, nemlig Illidan Stormrage. Med Illidan i front for The Burning Legion står den evigt håndhævende Alliance og den altid buldrende Horde nu foran den største invasion af dæmoner til dato.

img 7

Ny Class: Demon Hunter

Den nye udvidelse bringer som sagt en ny spilbar figurtyppe kaldet Demon Hunter til bordet. Med dem tilhører en unik, indledende oplevelse i et højt level, med eksklusive områder og missioner, præcis ligesom Death Knights fik, da Wrath of the Lich King blev lanceret.

Dog er Demon Hunters en særpræget klasse, og har til forskel fra de andre 11 klasser kun to grene på deres talent-træ, nemlig som skade-udøver (Havok), eller som Tank (Vengeance). Derudover har Demon Hunters som de eneste mulighed for at lave et såkaldt "dobbelt hop", der skulle understrege deres adrætte spillestil og natur.

Den nye klasse ligner selvfølgelig Illidan, komplet med horn, tatoveringer og de karakteriske bind for øjnene.

img 3

Artefakter

Artefakter repræsenterer både de gamle og nye legendariske våben, af hvilke man måske bedst kender Paladinens "Ashbringer" og Thralls Doomhammer. Alle specialiseringer indenfor hver klasse har derfor mulighed for at tilegne sig deres eget særprægede sæt af disse våben til at bekæmpe den nye horde af dæmoner som truer Azeroth. Yderligere kan hver af disse våbens udseende ændres markant efter en række temaer.

img 4

Class Orders

I Legion-udvidelsen lægges også et særligt fokus på de forskellige klassers individualitet gennem Class Orders. Eksempelvis kan Paladin-spillere, der har anskaffet sit artefaktvåben, mulighed for at blive leder af ordnen The Silver Hand, og have tilholdssted i Light's Hope Chapel. (Kan det blive meget mere helligt?)

Spillerens såkaldte "Order Hall" gør det muligt at opgradere sit artefakt, gå på særlige missioner og uddanne "Champions", der fungerer som en videre byggelse af Draenor's "Follower"-system. Denne gang råder man over en håndfuld af historiske elitesoldater, der til forskel fra de førnævnte "Followers" ikke vil udføre ting for dig, men med dig.

img 2

Nyt Honor-system

Siden The Burning Crusade har World of Warcrafts PVP-system været baseret på valuta. Spillere har derfor skulle optjene "Honor-Points", der forbyttes til særligt udstyr som er fordelagtig når de forskellige fejder afvikles i de mange kamparenaer. Det ændres der nu markant på ved at erstatte det 9-årige system med en ny, talent-baseret ordning, hvor spillere nu igennem timers slid og slæb kan gøre sig fortjent til særlige PVP-orienteret udstyr og magi. Yderligere indføres det gamle prestigesystem, hvori særlige titler og belønninger kan opnås, hvis spillere klarer sig overdådigt godt imod andre i kamp.

img 6

Betaen for World of Warcraft: Legion bliver åbnet op inden nytår, dog er selve udgivelsesdatoen stadig ukendt, men mon ikke vi får det at vide til Blizzcon senere i år? Indtil nu må vi nøjes med reveal-traileren, som kan ses nedenfor.

Jump to comments (1)

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading