muh

Der var en del skuffelse blandt gamers, da de efter at have gennemført Fallout 3 fandt ud af, at det vitterligt var enden; man kunne ikke længere spille og udforske steder.

Det virkede som en ond belønning for at have reddet verden, når man mest af alt bare ville gå tilbage ud for at se de steder man ikke havde været endnu.

Sådan bliver Fallout 4 ikke, siger Bethesda:

'Til de fans der har spurgt: Fallout 4 slutter ikke når hovedhistorien er omme, og der er heller ingen grænse for hvad level du kan blive. Du kan fortsætte med at spille og stige i levels.'

Yderst lækkert at høre, men jeg er lidt overrasket over at de fjerner deres level cap. I Fallout 3 kunne man blive level 20, eller 30 hvis man havde Broken Steel installeret.

Det lyder derfor som om, at man i Fallout 4 efterhånden kan få alle perks og blive ekspert i alting. I mine øjne er det både godt og skidt, da det sikkert bliver lidt mærkeligt med fjender hvis levels bliver opskaleret efter ens eget. Forestil dig lige en level 140 bloatfly.

Uanset hvad finder vi snart ud af hvordan det bliver, for Fallout 4 udkommer d. 10. november i år.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.