FIFA 15: Top 5 In-Forms under 25k

Vi foreslår hvilke opgraderinger du bør prøve i FIFA Ultimate Team, når budgettet er lidt stramt.

Når man ser på transfermarkedet, så fristes man tit til, at købe en in-form, selvom der ikke rigtigt er råd. Spillerne er altid noget bedre, når de dukker op på de sorte kort, og pludselig virker de almindelige versioner bare lidt.. kedelige.

Vi har derfor besluttet at lave en liste, der kan guide lidt i købet af disse in-forms.

I første omgang står den på budgetvenlige spillere, der kan præstere på aller højeste niveau. Vi har gået efter spillere der kan købes for under 25.000 coins (enten på auktion, eller BIN; "Buy it Now"). Det vil sige, at man måske ikke altid finder disse spillere for under 25.000 coins, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis man kigger på markedet i ny og næ.

Nationalitet og liga er underordnet, og rangeringen er ganske subjektiv. Man kan derfor - efter at have læst denne Top 5 - komme med foreslag til, hvem der ellers kunne fortjene en plads på listen. Lad os dog starte fra en ende af:

5
Skarpskytten

#5: Rubén Castro (81) - ST Spanien / Real Betis (ESP 2): Denne spanske angrebsperle spiller i Liga Adelante, den spanske anden-division. Tænk engang. Rubén Castro er én af de absolut bedste angribere fra den iberiske halvø, og når det kommer til stykket, så er han nok en af de bedste spillere til prisen. Castro har måske ikke meget at skubbe fra med, og de 3-stjernede skills vil måske bekymre nogle af de mere hardcore finte-entusiaster derude, men vær vis om dette; Castro kan afslutte som få andre. Den 33-årige angriber er næsten altid at finde på toppen, og med 95 positioning, så er der ikke noget at sige til, at han ligger på lur de helt rigtige steder. Er man typen der kan lide en lille, men aldeles effektiv angriber, så er Castro lige sagen. Prøv eventuelt at smide en større angriber ved siden af (Llorente eller Diego Costa f.eks), og se makkerskabet blomstre med scoringer fra alle vinkler. Bedst til: det spanske hold, der mangler skarpheden på toppen.

4
Maestroen

#4: SIF Dimitri Payet (82) - CAM Frankrig / Olympique Marseille (FRA 1): 27-årige Payet er måske ikke den højeste spiller på banen, men han er uden tvivl en af de mest indflydelsesrige, når han får chancen. En spiller med et hav af talent, der stort set er garant for en in-form hvert år. Han er dog sidenhen flyttet fra Marseille, og videre til West Ham, men mon ikke den gode form kan fortsætte i England? Franskmanden har haft endnu en ganske flot sæson, og det er selvfølgelig blevet belønnet med en aldeles god in-form. Har man brug for en playmaker, der også trives i en meget offensiv position, så er Dimitri Payet den første (og oftest eneste) man bør købe. Franskmanden er uhyre effektiv med bolden ved fødderne, og selvom hans sprint måske kun ligger på de 79, så er han stort set ikke til at fange, grundet hans balance og agility. En god egenskab at have, når man skal op gennem midten, og fodre bolde til sine medspillere, eller afslutte på kassen. Bestemt pengene værd, og han kan fås for under 25.000 coins på markedet. Bedst til: Ligue 1-hybrider og support til Zlatan.

3
Arbejdshesten

#3: SIF Ivan Perišić (81) - LM Kroatien / 1. Bundesliga. (GER 1): Her har vi nok bundesligaens mest interessante venstrekant. Sidder man med André Schürrle, Heung Min Son eller måske endda Reus, så kan man godt begynde at overveje om man bør prøve Perišić af. Den tyske liga er fyldt med interessante spillere, men venstrekanten er desværre underrepræsenteret når det kommer til kvalitet. En spiller som Schürlle er notorisk skod på trods af sine stats, og mens en spiller som Son sagtens kan præstere, så trækker han ikke læsset som Marco Reus kan. Her er det, at Perišić kommer ind i billedet. Med stats der stort set kun er grønne (hvor det gælder), så er den unge kroat en komplet pakke, der både kan lave nogle vilde indlæg, smække nogle lækre frispark afsted, og ikke mindst score. At nogle bedrevidende mennesker ovenikøbet vurderer ham som værende bedre end Reus, det taler sit eget tydelige sprog. Den kroatiske venstrekant er en fornøjelse at bruge som yderliggende angriber - eller som venstre wing - der er leveringsdygtig i indlægsperler. Hvis du har en bundesliga trup, så er det bare ud og smide ~15.000 coins efter ham. Bedst til:Det kreative Bundesliga-hold der ikke gider Reus på kanten.

2
Troldmanden

#2: Zoran Tošić (81) - RM Serbien / CSKA Moskva (RUS 1): Her er et navn, der måske ikke ringer de fleste klokker. Serberen, der spiller for CSKA Moskva til dagligt, er en frygtindgydende spiller at stå overfor, idet han både er lynende hurtig, og vanvittigt effektiv. Har han bolden på kanten, så er manden næsten ikke til at fange, og man føler nærmest, at det er Ronaldo i forklædning. Så gode er hans dribleevner altså. Tošić er et must-have på ethvert hold, der bruger en højrekant og indeholder spillere fra den russiske liga. Glem alt om Hulk - denne venstrebenede serber er det nye sort - og lidt af en perle. De færreste forsvarsspillere kan følge med, når Tošić tonser ned langs kanten, og smækker den ind mod fjerneste stolpe. Sidder du med ~25.000 coins i pungen, og venter på en oplagt in-form at smide dem efter, så er Tošić absolut et godt bud. Bedst til: Det ultra-svedige Doumbia-partnerskab og andre russiske hybrider.

1
Kampvognen

#1: SIF Salomón Rondón (83) - ST Venezuela/Zenit (RUS 1) : Listens nummer 1. Spilleren man med ro i sindet kan kalde "vanvittig". Salomón Rondón - den sydamerikanske angrebshest. Her har vi en spiller der stort set kan alt, hvad man overhovedet ville forvente af en angriber. 97 strength, 99 heading, 96 shot power, 93 finishing.. det bliver ikke meget mere komplet end det. Når først bolden ligger ved Rondóns fødder, så er der stor chance for, at læderkuglen mere eller mindre bliver til en kanonkugle, når den smækkes afsted mod modstanderens mål. Her vil den stakkels målvogter være chanceløs, og blot se på, mens et lyn slår tværs gennem banen, og direkte op i hjørnet på målet. Salomón Rondón er et af de aller bedste køb man kan gøre i spillet, og med en spiller som Tošić på højrekanten, og - nu bliver det lidt "sweaty" - Doumbia ved siden af på toppen, så er der ikke meget der kan gå galt. Har du ~15.000 coins, så er Rondón din. Det bliver et køb man kun bliver rigere af. Bedst til: ethvert hold der har plads til en venezuelansk kampvogn på toppen.

Jump to comments (0)

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.

Relateret indhold

Prøv Fifa 17 på Xbox One og PS4 gratis

Den her weekend sparker EA fodbolden gratis videre til alle konsol spillere.

Football Manager 2017 - Anmeldelse

Gentagelsens ulidelige lethed.

Skyrim, Doom og Fallout som pinballborde

Bethesdas store spil bliver til pinballborde i december.

Eurogamer Danmarks nye podcast - Episode 2

Vi snakker Destiny, Dragon Quest VII, PlayStation og fodbold.

AnbefaletFIFA 17 - Anmeldelse

Med nytænkning og solidt gameplay går FIFA målrettet efter fodboldtronen i år

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading