2013/articles//a/1/7/6/6/3/4/7/eurogamer-y4icmg.jpg

Efter deres succes med Super Nintendo, indgik Nintendo og Sony i 1988 et samarbejde om at lave en CD-baseret tilføjelse til deres konsol.

Navnet skulle være SNES-CD, men blev aldrig til noget, og Nintendo og Sony gik hver sin vej: Nintendo arbejdede i stedet med Phillips på Zelda-spil, og Sony besluttede sig for at gå ind i videospilsmarkedet med deres egen PlayStation-konsol.

Nintendo og Sonys samarbejde kom dog langt nok til, at diverse prototyper af deres konsol blev lavet. Der gik rygter om prototypernes eksistens, men ingen havde nogensinde set dem ude i det fri før nu.

Bæstet blev afsløret på Reddit, efter en person postede billeder af den, og nu også en video. Historien går på, at hans far var en forretningsmand der arbejdede for Sony, og at han havde gemt en prototype derhjemme, som sønnen nu flere år senere fandt i en boks.

Efter sigende blev der kun fremstillet omkring 200 af dem, så man kan vidst tale om noget af et heldigt fund, der sikkert også er mange penge værd, hvis han beslutter sig for at sælge den.

Billederne viser hvordan man kunne smide Nintendo-kassetterne i toppen, og CD-er i midten af konsollen. På controlleren kan man se, at Sony PlayStation står skrevet på forsiden, medens Nintendo Super Famicon Controller står skrevet på bagsiden. Den endelige version ville sikkert have begge navne på forsiden, og jeg gad godt vide hvordan tingene havde set ud nu, hvis deres samarbejde ikke gik fra hinanden dengang.

Der har været en del spekulationer omkring hvorvidt det ikke bare var et fake produkt, da Reddit-brugeren nogle dage tilbage postede billederne. Det er dog sidenhen blevet afgjort, at der er tale om den ægte vare, og i videoen nedenunder kan I se ham med konsollen.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.

Flere artikler af Bille Vincent Brynjolfsson

Kommentarer (1)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce