Steambrugere låser troll inde i virtuelt bur

ARK: Survival Evolved er det forkerte spil at trolle andre i

2013/articles//a/1/7/6/5/9/9/6/eurogamer-8vynd8.jpg
Kriminalitet bliver mødt med hård modstand.

Dinosaurerne har overtaget Steam, og ARK: Surival Evolved har allerede solgt en million kopier på blot én måned. Vi kiggede på spillet for ikke så længe siden, og du kan læse om oplevelsen på dette link.

Med så mange spillere er det selvfølgelig umuligt at undgå dem, der bare er ude på at gøre livet surt for andre. For at opretholde en balance og sørge for at alle fortsat har det sjovt, har nogle spillere fået nok af én bestemt troll (Ricky) på deres server. ARK: Survival Evolved spilleren, Barbaric Seagull, lavede en opdatering omkring det hele på spillets forum.

De jagtede ham, skød ham med bedøvende pile, og smed ham ind i et bur medens han var bevidstløs: 'Vi har en berygtet ballademager låst inde i et bur,' skrev Seagull. 'Når han ryger ned på lavt liv ved at slå på væggene, bedøver jeg ham og fylder blod på ham, indtil han er ved fuld helbred igen. Vi har haft ham derinde i en del tid nu.'

Ifølge Seagull var Ricky låst inde i sit virtuelle bur i omkring ti timer, og medens han var derinde tvang de ham til at crafte genstande til begyndende spillere, som en slags samfundstjeneste, medens han sang sange om at crafte over mikrofonen.

At det overhovedet er muligt at gøre sådan nogle ting, er bare en lille del af det, der gør ARK: Surival Evolved så fedt og specielt. De har sidenhen fået en snak med Ricky, og han er nu blevet en venlig person der hjælper andre og ikke ødelægger ting, og han har også fået sig en plads i Seagulls stamme.

Det er heller ikke en mulighed der ser ud til at blive fjernet, for udviklerne har før kommenteret på det at blive bevidstløs i spillet:

'Når du logger af din karakter, eller hvis du bliver skadet hårdt nok, eller hvis du spiser den forkerte ting, bliver du bevidstløs. Dette gør det muligt for andre spillere at interagere med dig. De kan stjæle dine king, dræbe dig, eller endda fodre dig!' Men der er noget andet du kan gøre i ARK ... Du kan trække deres kludedukkekrop rundt omkring; flytte den hen hvorend du har lyst til. Du kan endda flytte den hen i fængsel og slavebinde den (eller bare rykke det et farligt sted hen, til når bevidstheden igen indtræffer). Og så kan du også tvangsfodre en bevidstløs person med mad og drikke, for at holde dem i live.'

'Og med slavebinde mener vi, at du fysisk kan lukke dem inde og holde dem i live så længe du vil, hvis du sørger for at vedligeholde deres helbred. Derfra kan du gøre nyttige ting som at tappe dem for blod, eller bruge deres afføring som gødning, og meget mere.'

2013/articles//a/1/7/6/5/9/9/6/eurogamer-9aoiwo.jpg

Jump to comments (3)

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.

Relateret indhold

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Ny trailer til Hideo Kojima's Death Stranding

Mads Mikkelsen, Norman Reedus og Guillermo Del Toro er alle med på listen over celebrities.

Kommer biler til No Man's Sky?

Snart kan man måske ræse rundt på fremmed planeter.

Hitman får offline-opdatering

Nu kan du nyde dine lejemord, når du er offline.

Hello Games bryder tavsheden

Endelig nyt om No Man's Sky efter længere tids radiotavshed.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading