nuh

Det ser ud til at Riot smider en ny helt ud til League of Legends, kaldet The River King. Han ligner lidt en malle der har set sig sur på verden, og nu er klar til at ødelægge den.

Det er heller ingen hemmelighed, at League of Legends har en masse forskelligt at vælge imellem, så en ond fisk er ikke så opsigtsvækkende. Jeg mener, der er allerede en teenagepige besat af sprængstof, en samurai, en kæmpe undervandsgolem, og jeg ved ikke hvad.

Riot har ikke vist noget in-game gameplay med The River King, så det er lidt svært at sige hvilken slags helt han kommer til at være. Han ser dog ud til at være ret stor, så det er rimelig at antage, at han ender med at være en slags tank-helt. Måske får han også en evne til at være stærkere i vandede områder; han er trods alt en fisk.

The River King lader dog ikke til at være en særlig flink malle, og vi kan være glade for at maller ikke ser sådan ud i virkeligheden. I sin fritid ser det ud til, at han laver falske aftaler med folk, spiser dem, og knuser deres lemmer og knogler. Ikke nogen man rigtig gider at arbejde med.

Der er indtil videre ingen information omkring hans debut, så han kan sådan set springe op af floden ethvert tidspunkt. I mellemtiden kan du ellers se et kort glimt af ham i hans teaser trailer.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.

Flere artikler af Bille Vincent Brynjolfsson