2013/articles//a/1/7/6/3/0/3/1/eurogamer-pfsvyn.jpg

Siden det er blevet muligt at forudbestille Fallout 4, har en fan af spillet valgt at gøre det ad alternative ruter. Han vil nemlig betale med kapsler, som er spiluniversets valuta.

Manden bag er Redditbrugeren GatorMacheteJr, og han forklarer sig således:

"Fallout 3 var mit yndlingsspil i flere år, så jeg tog det rationelle valg at samle på kapsler. Det ser ud til, at 4,5 års prægraduatuddannelse, samt 3 år på en kandidatuddannelse, fører til en masse druk."

Alt i alt har GatorMacheteJr sendt over 2.000 kapsler i en kasse til Bethesda, der vejer mere end 5 kilo. Han håber nu blot, at de vil acceptere hans kapsler som betaling for en kopi af spillet. Alene forsendelsen har sikkert kostet nær hvad en reel forudbestilling ville koste, så man kan da håbe Bethesda accepterer handlen.

Man kommer nok ikke så langt på kapsler uden en forklaring, så selvfølgelig har han også vedlagt en seddel til Bethesdas PR-afdeling med en baggrundshistorie, hans email og Steam ID.

Det er endnu uvidst om kapslerne er nået frem til Bethesda, eller om de overhovedet har tænkt sig at opfylde GatorMacheteJrs ønske. Det ville dog være et sjovt PR-stunt for Bethesda at acceptere, indtil alle Fallout fans kommer frem fra skabet med deres kapselsamlinger og forlanger det samme.

Fallout 4 udkommer her til november i år, til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.