muh
One day Simb ... Eh, Dogmeat, all this will be yours

Lige siden det gamle Fallout, har hunden Dogmeat haft en speciel plads i Fallout-spilleres hjerter. Han var ikke en køn hund, men han var stærk og morderisk som intet andet. Fallout 2 bragte vufferen tilbage endnu stærkere end før, og Fallout 3 havde ham skam også, bare i svagere version.

Desværre havde han en tendens til at rende væk og blive dræbt i Fallout 3, og det har været skyld i en masse sorg og depression verden over. Men det vil Bethesda sørge for ikke sker i Fallout 4, for via en Twitterbesked har Todd Howard afsløret, at Dogmeat ikke kan dø.

Jeg er lidt ambivalent over det her, for jeg hader når spil gør karakterer udødelige (som eksempelvis børn). Samtidig hader jeg også at min følgesvend render væk, hvorefter jeg et par timer senere finder hans lig et kryptisk sted. Ikke mindst fordi, at Dogmeat i Fallout 3 var kodet således at han havde en højere prioritet end spilleren, så han altid træk angribere hen mod sig selv i stedet.

Det bliver sandsynligvis som 'essential characters' i Skyim, hvor de lige ryger en tur ned på jorden og får pusten igen. Ellers er der intet der ville stoppe Dogmeat fra at nedlægge en hær af supermutanter.

Fallout 4 udkommer til november i år, og hvis du ikke fik set gameplayvideoen, så se med i bunden. Der er meget at glæde sig til i det kommende spil, især hvis man er glad for crafting og at bygge egne huse. Man kan endda bygge sin egen lille by, og få indbyggere ind i den.

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.