Fem spil for Jurassic Park-fans

Hvis ugens dino-biografpremiere ikke er nok

Så kom der langt om længe en fortsættelse af Jurassic Park-trilogien. Jurassic World er ude i denne uge, og selvom man næppe kan forvente historiefortælling af høj klasse, får man stensikkert tørsten efter majestætiske dinosaurer slukket.

Uanset hvordan man vender og drejer det, er dinosaurer fantastiske og som skabt til computerspil, hvor de da også har optrådt ved adskillige lejligheder.

Vi har samlet fem spil, som stiller tørsten efter de skællede fortidsvæsner, skulle man have lyst til mere oven på den nye biograf-blockbuster.

ark1

ARK: Survival Evolved

Du vågner nøgen op på en mystisk ø fyldt med dinosaurer. Heldigvis følger moderne våben med, så du er ikke helt forsvarsløs. ARK er inspireret af populære survival-spil så som Rust og DayZ, og med dinosaurer med i ligningen et stensikkert hit. Det er netop udkommet på Steam Early Access, så aktualitetsniveauet er højt.

Far Cry 3: Blood Dragon

Selvom titlen indikerer noget andet, er det en Tyrannosaurus Rex, der er Blood Dragons farligste fjende. En klassisk gruopvækkende dinosaur tilført laserkanoner og lysende røde øjne. Et omvandrende mareridt! Blood Dragon er selvfølgelig den officielle standalone-udvidelse til Far Cry 3, men ifølge mange langt bedre end standardspillet. Kan fremskaffes billigt nu om stunder.

LEGO: Jurassic World

En af to officielle Jurassic World-spil. LEGO-spillet er umiddelbart det klart mest interessante (det andet er et tamt iOS/Android-spil), og selvom det konceptmæssigt ligger i forlængelse af alle de andre LEGO-spil, er det et glimrende bud på, hvor man kan få sin dinotørst slukket.

Primal Carnage

Mange dinosaurspil er singleplayer-oplevelser, hvor det handler om at overleve mødet med de farlige bæster. Primal Carnage er dog en undtagelse, med sit multiplayer-fokus, hvor det handler om dino-til-dino at besejre sine modstandere. Det er kaotisk og vildt, præcis som vi ønsker et multiplayerspil.

The Witcher 3: Wild Hunt

Her har vi snydt lidt. Der er selvfølgelig ingen dinosaurer i The Witcher 3, men de mange fabeldyr er alligevel så intimiderende, at de er gode kandidater, hvis man skulle have lyst til at gyse/imponeres over store bæster. At man får lov at bekæmpe dem gør selvfølgelig kun det hele sjovere.

Jump to comments (1)

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Relateret indhold

The Last Guardian anmeldelse

Bliver dit julegaveønske en katteørn fra The Last Guardian?

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Ny trailer til Hideo Kojima's Death Stranding

Mads Mikkelsen, Norman Reedus og Guillermo Del Toro er alle med på listen over celebrities.

Kommer biler til No Man's Sky?

Snart kan man måske ræse rundt på fremmed planeter.

Hitman får offline-opdatering

Nu kan du nyde dine lejemord, når du er offline.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading