2

Troede du, at arkadekulturen døde i halvfemserne? Tro om igen. Vores gode venner fra Chassis Arcade har nu lagt sidste hånd på en ny arkade i Albertslund, og den hedder Mönt Arcade. Den byder på 23 fede retromaskiner i Forbrændingens store forhal på Vognporten 11, 2620 Albertslund (100 meter fra Albertslund station). Men den er også en bar, og dermed får barcade-fænomenet sit indtog i Danmark.

Lørdag den 13. juni fra 15-03 fejrer arkaden åbningen. Der vil være free play på størstedelen af maskinerne og åbent i baren fra start til slut, og der er gratis entre. Der kommer også til at være en række retrokonsoller, som folk kan hygge sig med. Chriss og Julian fra arkaden vil gerne meddele, at alle er velkomne - store som små, familier og singles, nye nysgerrige og ol'/n3w skool gamers. De siger, at det en sjov og anderledes måde at opleve samt genopleve hyggen omkring spilmediet på - og hvordan kunne vi være andet end enige?

Hvis du savner et større indblik i arkadelivets glæder, så læs vores store artikel om vores besøg hos Chassis Arcade.

Praktisk info om arkaden:

Husk, at du også kan opleve Chassis Arcade på GGfestival d. 26.-28. juni i Lokomotivværkstedet i København.

  • Sæsonstart 13/6-2015

  • Fast åbningstid fremover: Alle lørdage tre til tre (15:00 - 03:00)

  • Adresse: Vognporten 11, 2620 Albertslund

  • Transport: Stor gratis parkeringsplads foran arkaden eller Albertslund station 100 meter derfra.

  • Pris: Normale priser er 2-5 kr per spil, entré gratis.

  • Dresscode: Vær' dig selv.

Husk, at du også kan opleve Chassis Arcade på GGfestival d. 26.-28. juni i Lokomotivværkstedet i København. Det er et stort LAN-arrangement, som Eurogamer er med til at arrangere. Du kan møde YouTubere, skyde med Nerf guns, se SJIT Happens og Adam og Noah og spille til du segner - både på LAN og på de mange arkademaskiner, som Chassis stiller op til arrangementet. Du kan finde meget mere info lige her på GGfestivals hjemmeside.

About the author

Jonatan A. Allin

Jonatan A. Allin

Contributor

Jonatan er en langhåret pixelfetichist, som elsker fightingspil, indiespil, rollespil, bilspil, chiptunes, dødsmetal og mikrobryggerier. Han mener, at spilindustrien endelig er ved at blive voksen, men han kæmper en hård kamp for aldrig selv at blive det. Han har en achievement i engelsk og film- og medievidenskab fra KUA. Jonatan har lusket rundt på Eurogamer siden 2009

Flere artikler af Jonatan A. Allin

Kommentarer (2)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce