Team of the Season er udkommet på FIFA Ultimate Team, og vi har måske ikke givet det så meget opmærksomhed, her på Eurogamer. Der er kommet nogle utroligt spændende kort, i de indtil videre udgivne ligaer der omfatter "Most Consistent", BPL, Football League, Bundesliga og ny-tilføjelsen Saudi-League.

1
96 PAC, 75 DEF og 80 PHY? Ja tak! Vores hænder rystede så meget over de vilde stats, at redigeringen blev en anelse ringe.

Netop den Saudi Arabiske liga er udkommet i dag, og man vil måske ikke skænke spillerne de helt store tanker, idet man umiddelbart kan have svært ved, at få dem til at passe ind i ens trup. Til gengæld, så er der måske lige en spiller (eller flere) der kan virke interessante. I den anledning, så har vi fokus på Yasser Al Shahrani fra Al-Hilal.

Den 23-årige højreback er et af de mere interessante emner fra den spritnye TOTS, og man kan vist ikke helt se bort fra, at de stats sagtens kan få de fleste op af stolene. 96 pace taler sit eget tydelige sprog, og sammen med andre gode stats, så er der ikke meget at skyde igennem her. Vi har dog ikke selv haft fornøjelsen af at prøve spilleren af på banen, så den reelle følelse af spillerens evner må dækkes på et andet tidspunkt.

Al Shahrani er et oplagt valg til en 5-backs formation, hvor han som højre wingback sikkert er i stand til gode bidrag i forsvaret, såvel som i angrebet. Derudover, så kan man stille med en 4-3-3 formation, og sætte Al-Hilals 71-rated Salem Al Dossari op på højre wing, og ellers bare fylde resten af pladserne med hvemsomhelst, idet Al Dossari og Al Shahrani automatisk ville opnå fuld kemi sammen.

Til gengæld, så er det måske en anelse usmart, at lade Al Shahrani stå for afslutninger i enhver situation, da dette pragteksemplar af en brøler skete for spilleren:

Alt i alt, så er Al Shahrani et godt bud på en solid højreback, og sidder man samtidigt inde med Al Dossari, så kan man sagtens få en ganske spændende trup op at stå.

About the author

Mads Pedersen

Mads Pedersen

Contributor

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC.