1
Torben (Jernmand) Hansens Level 100 Night-Elf hvor man tydeligt ser det grå/hvide udstyr.

Danske Torben (Jernmand) Hansen er den første til at fuldføre en World of WarCraft Ironman i den nye Warlords of Draenor-udvidelsespakke.

Det stod klart, da Torben i går eftermiddag, torsdag den 4. juni, ramte level 100 efter godt 168 timers intensivt spil siden begyndelsen af april måned, hvor han startede på udfordringen.

I lang tid så det ellers ud til, at Torben måtte tage til takke med en tredjeplads, men grundet effektivt spil i de høje levels lykkedes det Torben at overhale sine to nærmeste konkurrenter, der eller havde et substantielt forspring, og nå level 100 først.

Dermed kan danskeren for første gang i karrieren erklære sig den første til at fuldføre en ny World of WarCraft Ironman (bemærk, det bliver sværere for hver ny expansion pack). Torben har i en årrække forsøgt sig ud i den svære disciplin, eksempelvis i 2013, hvor han fuldførte Mists of Pandaria-udfordringen på en tredjeplads.

2
Syv dages aktivt spil tog det Torben at fuldføre præstationen. Og de påstår, en virkelighedens Ironman er hård?

Det var selvsagt en euforisk Torben, Eurogamer fangede kort tid efter den imponerende bedrift.

- Mine hænder ryster endnu, det er godt nok nervepirrende, specielt den sidste del hvor jeg kørte hårdere og hårdere på, forklarer Torben.

For de uindviede vil en World of WarCraft Ironman sige, at man spiller fra level 1-100 uden at dø og kun ved brug af dårligt udstyr, grå/hvid. Det betyder blandt andet, at man har langt mindre liv og skadepotentiale end andre figurer på samme niveau og altså lettere ved at dø.

- Det vil sige, jeg er MEGET længere tid om at dræbe mobs, hvilket gør det farligt, for der er hele tiden mange mobs omkring én, så man skal hele tiden være orienteret om, hvad der er af mobs i området, hvor lang tid man er om at dræbe en af dem, og hvor lang tid de er om at respawne, fortsætter Torben.

- Typisk gør Ironman-spillere det, at de grinder/leveler i områder, hvor mobs er noget lavere level, end man selv er. Men på trods af det, tager man så meget skade, at et mob, der er 5-6 levels lavere end en selv, kan få en under 20% liv på få sekunder, slutter han.

Du kan læse det uofficielle-officielle World of WarCraft Ironman-regelsæt her.

Et stort tillykke til Torben (Jernmand) Hansen skal lyde her fra redaktionen. Godt gået!

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Flere artikler af Mark Elsberg

Kommentarer (6)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce