I går løftede Bethesda Softworks langt om længe sløret for Fallout 4, og på behørig manér fulgte en flot trailer med.

Alligevel var det svært rigtig at få et indtryk af spillets grafiske niveau, men det gør dagens stillbilleder op for.

Det slår mig, at det grafiske udtryk er noget mere farverigt end ved Fallout 3, der primært holdt sig til grumsede nuancer. Måske det har at gøre med, at Fallout 4 foregår i Boston, hvorimod Fallout 3 var sat i Washington og omegn.

Hvad synes I, klæder den mere farverige stil Fallout-universet?

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.