Rid på en dinosaur i ARK: Survival Evolved

Et MMO med overlevelse og forhistoriske væsener

nuh

Har du altid drømt om at vågne op nøgen, sulten og forvirret på en lækker ø, med andre mennesker i samme situation, hvor dinosaurer tilsyneladende render rundt og passer sig selv?

Hvis du kan sige ja til mindst en halv af de ting, så er ARK: Survival Evolved måske noget for dig. Her skal spillere 'jæge, samle, bygge, researche teknologi og skabe udstyr', hvis de vil have en chance for at overleve i dette dinosaurparadis. Nå ja, og så kan du ride på din egen dinosaur (eller flyve, hvis det er en Pterodactyl).

'Tæm en af de 60 fantastiske dinosaurer og andre forhistoriske bæster, inklusiv gigantiske skabninger i en skala aldrig set før i et videospil!', lyder annonceringen af spillet. 'Flyv over snedækkede bjerge på ryggen af en Pterodactyl; ræs gennem den dybe jungle med din Raptor; bras gennem fjendens base med en konvoj af gigantiske Brontosauruser; eller jagt et bytte på ryggen af en sulten T -Rex.'

Selvom der er en masse forhistoriske væsener, så er der også nogle der kun findes fra fantasiens verden. I hvert fald er jeg ret sikker på, at drager aldrig har rendt rundt på Jorden og grillet kød med sit ild.

Spillet er under udvikling nu, men den 2. juni åbner det op for adgang via Steam Early Access. Der er tale om et overlevelses-MMO, hvor man skal sørge for mad og drikke, og vejret spiller også en rolle for hvordan man har det. Derudover kan man bygge bygninger og plante grøntsager.

Hop ind på spillets Early Access side for at læse om hvad man kan forvente, eller se med i traileren her:

Jump to comments (2)

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.

Relateret indhold

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Ny trailer til Hideo Kojima's Death Stranding

Mads Mikkelsen, Norman Reedus og Guillermo Del Toro er alle med på listen over celebrities.

Kommer biler til No Man's Sky?

Snart kan man måske ræse rundt på fremmed planeter.

Hitman får offline-opdatering

Nu kan du nyde dine lejemord, når du er offline.

Hello Games bryder tavsheden

Endelig nyt om No Man's Sky efter længere tids radiotavshed.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading