Her på Redaktionen er vi vilde med koplanten, og i den anledning har vi her på Eurogamer lavet en simpel guide til dig, så du kan få din helt egen koplante i The Sims 4. Vi har forneden listet de to nemmeste metoder, som har virket bedst for os her på Redaktionen. Vi ønsker dig en god koplante-jagt!

cowplant-ts4
Vraaghh! Så frygtindgydende!

Har du en god metode, som vi endnu ikke har fået med på listen, er du mere end velkommen til at give dit bud i en kommentar i bunden. Mange tak!

Fisk dig til et kobær

Frem med fiskestangen og på med støvlerne for den nemmeste metode at skaffe et kobær på er at fiske det op fra den bagerste sø i den park, som ligger i Oasis Springs-nabolaget. Det kræver ingen færdighed i fiskeri for at fange bærret, men det kan tage lidt ventetid før, at fangsten vil være vellykket.

Nå niveau 7 i havebrug færdigheden

Når din simmer når niveau syv i havebrugfærdigheden i The Sims 4, lærer han/hun at pode sine planter. Med andre ord kan man dyrke flere forskellige planter ved hjælp af kun én plante. Smart, ikke? Og det er præcis, hvad du skal gøre for, at få din egen koplante. Her skal din simmer nemlig pode en såkaldt dragefrugt med en løvemund og voilá, så har du et kobær, som du kan plante på din grund.

cowplant-ts4_1
Se, er den ikke sød? Og så er den endda legesyg!

Sådan finder du løvemund og jordbær

Hvis du ikke lige ved, hvor du skal få de to planter fra, kan en løvemund findes på den hemmelige grund Sylvan Glade i Willow Creek-nabolaget, og en dragefrugt opnås ved at pode et jordbær med en løvemund.

For at finde Sylvan Glade, kræver det kun at din simmer rejser til Crick Cabana-huset i Willow Creek-nabolaget. Her skal du finde det største træ på grunden og interagere med det. Tryk på træet og vælg "Kig på", derefter "Vand", og til sidst "Diskutér naturen". Alle tre trin skal gentages et par gange før, at den næste mulighed bliver tilgængelig i handlingsmenuen.

Efter at have gjort dette, vil træet åbne en hemmelig indgang til Sylvan Glade, men for at finde vej, skal man gætte den rigtige rækkefølge. Den lyder således: "Følg lyden", "Følg strømmen", "Gå ind i tågen", og "Rejs til lysningen". Når man har fuldført dette i den rigtige rækkefølge, ankommer man til Sylvan Glade.

Har man heller ingen jordbærplanter i nærheden, kan de findes på Garden Essence-grunden i Willow Creek-nabolaget.

Sådan planter du dit kobær

cowplant-ts4_2
Har du nogensinde set noget så sødt før?

For at plante dit kobær, så er det eneste du skal gøre er at trække kobærret fra din simmers inventarliste og ud på din grund. Herefter kan du klikke på bærret og vælge "Plant". Du kan altså selv vælge, hvor koplanten skal placeres.

Tillykke, du er nu, forhåbentlig, en lykkelig ejer af din egen koplante. Jeg vil anbefale, at du husker at fodre den mindst én gang om dagen, bare for en sikkerheds skyld.

About the author

Sheila Stormfeldt

Sheila Stormfeldt

Staff writer

Sheila er en vaskeægte fan-girl, især når snakken falder på The Sims, hvor hun ynder at bygge for derefter at dræbe både venner og bekendte. Er ved lejlighed set iført Mario-kasket og moustache, hvilket har givet hende det yndefulde øgenavn Mariohat Stormpants. Største spilbedrift var da hun romancede samtlige NPC'er i Dragon Age i én og samme gennemspilning. Har været hos Eurogamer.dk siden 2013.

Flere artikler af Sheila Stormfeldt

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

AnbefaletThe Sims 4: Nye Venner - Anmeldelse

Livet er bedre i selskab med venner

The Sims 4 snydekoder

Så har vi opdateret listen med de nyeste tips og tricks

Sådan får du tvillinger i The Sims 4

Lad rollingerne vælte ind

Aliens invaderer ny expansion til The Sims 4

Hvem har aldrig drømt om en grøn Mars-boer i familien?

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce