På denne fjerde uge med Hearthstone's nyeste udvidelse, Blackrock Mountain - A Hearthstone Adventure, er vi kommet dybere ned I det omtalte bjerg.

Denne gang er vi nået til et klassisk World of Warcraft raid, nemlig intet mindre end Blackwing Lair. Særligt til denne uges fløj, er der tilføjet endnu et genkendeligt navn til listen over bosser, og vi er derfor nødsaget til at slå hele fire modstandere i denne uge.

Her er denne gang tale om: Den famøse ægge-vogter; Razorgore the Untamed, den korrupterede drage; Vaelastrasz The Corrupt, og det tvehovede og alt-vidende dragebæst; Chromaggus. Sidst, men ikke mindst står vi overfor lederen af The Black Dragonflight; Lord Victor Nefarius, bedre kendt som Nefarian.

Umiddelbart virker Nefarian som værende umulig at besejre, men midt i kampens hede melder et velkendt navn sin alliance med os, i kampen om at erobre Blackwing Lair.

Se med nedenfor:

Sprunget en del over? Bare rolig, vi har samlet alle episoder her:

Del 1

Del 2

Del 3

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.