Rygte: Detaljer for Mass Effect 4 lækket

Online brugerundersøgelse står bag informationerne

nuh

På Reddit er detaljer omkring Mass Effect 4 dukket op, efter en bruger beskrev sine oplevelser med en online undersøgelse omkring spillet. Det lyder ret vildt, men brugeren har en god post-historik, og det er heller ikke første gang at EA udgiver følsomme informationer gennem undersøgelser. De gjorde det blandt andet med Dragon Age: Inquisition over to omgange.

Den nok største ændring er, at det ikke handler om Commander Shepard, men en ny helt. I grove træk er man en opdagelsesrejsende fra Andromeda galaksen, der leder efter et nyt hjem til menneskeheden.

I Andromeda findes der rundt omkring levn fra de mystiske Remnants, hvis teknologi er yderst værdifuld. Nogle af spillets side quests handler også om at udforske ruiner, hvor man skal aktivere Remnant monolitter, for at få ressourcer og lidt loot.

Spillet bliver angiveligt flere gange større end Mass Effect 3, og det bliver muligt at udforske "hundredvis" af solsystemer. Desuden bliver det, som i de forrige spil, muligt at have to holdkammerater med under missioner, som man også kan opgradere med våben og færdigheder.

Der er lagt stor vægt på udforskning af rummet i Mass Effect 4, og spillere vil kunne starte bebyggelser på beboelige planeter, der så giver forskellige former for bonusser. Desuden ser det ud til, at BioWare satser hårdt på reducere loading screens, så man får en flydende overgang fra at være på sit skib, lande på en planet, køre rundt i sin Mako, og rende rundt på fødderne.

Der er et væld af uddybende informationer i reddit-tråden, men det hele skal nok tages med et gran salt. Der er trods alt kun tale om rygter, hvor overbevisende de så end måtte lyde. En person er allerede stået frem og erklæret det "fake", da rygtet lader til at være baseret på hans fan-fiction idé for, hvordan Mass Effect 4 skulle være. Noget han og nogle andre skrev på BioWares forum.

Det er dog snart tid til E3, så vi får muligvis nogle svar på det tidspunkt.

Jump to comments (1)

About the author

Bille Vincent Brynjolfsson

Bille Vincent Brynjolfsson

Staff Writer

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert.

Relateret indhold

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Ny trailer til Hideo Kojima's Death Stranding

Mads Mikkelsen, Norman Reedus og Guillermo Del Toro er alle med på listen over celebrities.

Kommer biler til No Man's Sky?

Snart kan man måske ræse rundt på fremmed planeter.

Hitman får offline-opdatering

Nu kan du nyde dine lejemord, når du er offline.

Hello Games bryder tavsheden

Endelig nyt om No Man's Sky efter længere tids radiotavshed.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading