Det er endnu en gang blevet tid til at besøge det store, sorte bjerg i Blizzards populære kortspil, Hearthstone.

Der er i dag låst op for udvidelsens tredje fløj, nemlig Blackrock Spire, hvori ugens tre bosser venter på at smide deres ubarmhjertige kort på bordet. I denne omgang er det navne som Highlord Omokk , General Drakkisath og Rend Blackhand, der repræsenterer Hearthstone's udgave af den gamle World of Warcraft dungeon.

Se med nedenfor, og find ud af hvorfor denne uges fløj kan være mere udfordrende end som så.

Sprunget en del over? Bare rolig, vi har samlet alle episoder her:

Del 1

Del 2

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.